Pakketten

* Onderstaande pakketten zijn enkele voorbeelden van wat er mogelijk is. Natuurlijk kunnen we altijd samen even brainstormen over jouw wensen & wat daarbij past. 

Denk aan het bijhouden van Social Media, mails, website, agenda of andere werkzaamheden waar je zelf je tijd liever niet aan besteedt. Jouw tijd is kostbaar en ik begrijp maar al te goed dat je die liever aan hetgeen spendeert wat je het liefst doet. Dit is een handig pakket voor kleine ondernemers of als je eerst wilt ervaren hoe het is om extra hulp te hebben. 

Heb jij grootste plannen en moet daar veel voor gebeuren? Of heb je het gewoon super druk maar redt je het niet alleen? Ik spring graag bij, als linker- én rechterhand. Denk aan één dag per week of twee halve dagen, wat jij handig vindt. Denk aan werk achter de schermen, zoals mails en Social Media maar ook voor de schermen kan ik helpen, zoals in een winkel. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt en waarbij ik je kan helpen.

Zitten er voor jou te weinig uren in een week en kom je niet toe aan alles wat je zou moeten doen? Ik kan ik bijvoorbeeld de volgende dingen oppakken: Social Media, de website up-to-date houden, je agenda of mailbox bijhouden, een nieuwsbrief opstellen en ga zo maar door. Samen kunnen we bespreken waar je behoefte aan hebt en waar de focus moet liggen. 

Flexibel

Heb je mij gewoon zo nu en dan nodig of voor één project? Uiteraard kan ik ook gewoon per uur voor je werken wanneer het nodig is of een projectprijs maken. Het enige wat ik van jou nodig heb is wat jij in je hoofd hebt. Dan kijken we samen naar wat handig is.

Wil je eens koffie drinken, brainstormen of meer weten over tarieven?