About Vera

A28C4291

Laat ik mezelf even voorstellen. Vera Vergunst, 31 jaar, ik woon in Alphen aan den Rijn met mijn vriend Daan en twee katten Maui & Disco. Ik ben een optimistische creatieveling. In drie woorden vrolijk, sociaal en ondernemend (en nog zoveel meer).

In 2014 rondde ik mijn studie International Lifestyle Studies af en begon ik als online marketeer bij CASBA Wonen & Slapen. Vlak daarvoor startte ik mijn eigen webshop Concept.0907. Wat begon als een hobby, liep uit tot een volwaardige webshop waar ik inmiddels afscheid van heb genomen maar de kriebels tot ooit weer een webshop of eigen winkel, zijn er altijd.

Inmiddels heb ik het werken voor een baas achter mij gelaten en begon ik in mei 2020 volledig met freelancen. Een spannende stap in een raar jaar, want Corona kwam in maart om de hoek kijken en de wereld stond op zijn kop. Ik neem graag een risico en had begin 2020 bedacht dat ik graag eigen baas wilde worden, dus dat ging gebeuren ook. En nu, bijna drie jaar later, sta ik nog steeds op mijn eigen benen en doe ik waar ik blij van wordt: andere ondernemers helpen om hun merk en bedrijf beter en mooier zichtbaar maken. 

Opleidingen

2011 – 2015 • Fontys Hogescholen – HBO  International Lifestyle Studies

2008 – 2011 • ID College – MBO Ondernemer Detailhandel  / Specialisatie interieur

2004 – 2008 • Ashram College – VMBO  economie

Werkervaring

Online marketeer. Verantwoordelijk voor o.a. nieuwe strategie, huisstijl, contentcreatie, affiliate marketing en online marketing.

Mei 2020 – oktober 2020

Sales & Marketing. Verantwoordelijk voor o.a. de website, Social Media, en nieuwe klanten werven.

Augustus 2019 – Januari 2020

Verantwoordelijk voor alle content op Alphens.nl en inboskoop.nl. O.a. het schrijven van nieuwsberichten en advertorials, het bijhouden van de social media kanalen, klantcontact onderhouden, content Alphens Restaurantweek en online marketing werkzaamheden.

Februari 2019 – Augustus 2019

 

O.a. verantwoordelijk voor de Visual Branding & Marketing bij CASBA Wonen & Slapen. In het begin heb ik mij voornamelijk bezig gehouden met de online kant, later met de Branding & Strategie kant.

– Conceptontwikkeling
– Visual Branding
– Storytelling
– Organiseren events
– Contentcreatie

– Optimaliseren website/webshop
– Social Media bijhouden

– Verkoopactiviteiten
– Administratie (winkel)
– Optimaliseren processen m.b.t. verkoop

September 2015 – januari 2019

Verkoopadviseur en styling. Na mijn stage ben ik blijven hangen bij Budget Home Store voor de weekenden en vakanties. ik hielp klanten en heb alles geleerd op het vlak van verkopen. Daarnaast was ik ook verantwoordelijk voor de styling van de winkel.

Juni 2009 – september 2015

Mijn vaardigheden

MS Office
InDesign
Photoshop
copywriting
Google Ads
Social Media
wordpress

Pizza-lover

Pizza is mijn favoriet. Je kan mij er 's nachts wakker voor maken en als ik geld zou kunnen verdienen met pizza's proeven dan zou ik dat doen. Die kan ik er gelukkig meteen aftrainen bij opdrachtgever Bezemer Fitness. 😉

De regelaar

Een weekend weg, dineravond, complete vakantie? Laat het maar aan mij over, ik zorg dat alles is geregeld. Geef mij maar een opdracht wat geregeld moet worden en ik doe het.

Interieur

Ik heb 10 jaar lang in de interieurbranche gewerkt en dit is nog steeds een passie. Ieder jaar verzin ik wel iets in huis om aan te pakken.
Wil je dat ik meedenken over de inrichting van kantoor of winkel? Dat kan!

De wereld zien

Ik ben een reisfanaat en ik wil zoveel mogelijk van de wereld zien. Daan & ik maken ieder jaar een verre reis en hopen dit nog heel lang vol te houden.