Diensten

Social Media beheer

Heb je er geen tijd voor, vind je er niets aan, besteed je liever je aandacht aan andere dingen? Ik neem graag je Social Media uit handen! Contentcreatie, plannen en strategie bevindt zich in mijn straatje. Samen zorgen we ervoor dat niemand om jou heen kan.​

Weet je wat jouw doel is op Social Media? Wat en wie wil je bereiken? Welke kanalen heb je hiervoor nodig? Samen kijken we naar een passende Social Media strategie. Op deze manier kunnen we de rest aanpakken en bepalen waar we  naartoe werken.

Welke type content past bij jou/ het bedrijf/ het merk? Foto, video, tekst? Er is tegenwoordig van alles mogelijk op de verschillende kanalen. Ik kan je helpen bij het vormgeven van content of de juiste mensen verzamelen om passende content te creëren. 

De juiste content zorgt ervoor dat (potentiële) klanten een beeld krijgen van jou en het merk.

Ik kan je helpen bij het plannen van Social Media. Jij hoeft er niet naar om te kijken en alles gaat automatisch. Ook kan ik je helpen bij het maken van nieuwsbrieven, nieuwsartikelen en blogs.

Website

Een site zoals deze? Een webshop? Een site waar je afspraken kunt inplannen? Ik denk graag met je mee en zorg evoor dat je hem zelf makkelijk kunt bijhouden als je dat wilt. Liever dat ik hem manage? Ook geen probleem! Samen bekijken we de mogelijkheden.​

Wil jij een webshop die:
– Zelf makkelijk te managen is
– Veel mogelijkheden heeft
– Mooie designs heeft
– Niet teveel kost?

Kijk dan eens naar bijvoorbeeld een Shopify webshop. Voor hormoon diëtist Iris de Goede maakte ik haar nieuwe site irisdegoede.nl met webshop met E-books en affiliate artikelen.

Ik kijk graag samen met jou naar je wensen en de mogelijkheden die er zijn.

Wil je een nieuwe site of moet je nog helemaal beginnen? Met WordPress zijn de mogelijkheden eindeloos. Alles wat je hier ziet en leest is gemaakt met WordPress. Wil jij ook een toffe site? Ik help je graag!

Branding & Strategie

Ben jij toe aan een nieuwe uitstraling of begin je net? Een branding zorgt ervoor dat je herkenbaar bent voor (potentiële) klanten. Samen kijken we naar wat bij jou past & wat je doel is zodat we een passende branding kunnen ontwerpen.

Wil jij vaste templates voor je Social Media zodat je altijd herkenbaar bent? Ik ontwerp ze met alle liefde voor je!

Op zoek naar een complete huisstijl? Ik denk graag met je mee om te ontdekken wat bij jou past. Zo zetten we samen een nieuwe, herkenbare stijl neer.

Ben je een beetje kwijt waar je naar toe wilt of zie je door de bomen het bos niet meer? Ik help je met het bouwen van een nieuwe strategie. Ik zorg dat je door de bomen het bos juist wel weer kunt zien. 

Overig

Naast bovenstaand kan ik je ook helpen bij alledaagse klussen, zoals mails, agendabeheer, online research, feedback verwerken en andere on-the-job taken waar je zelf niet aan toe komt. Ik noem mezelf niet voor niets een creatieve duizendpoot. Laat mij weten waar je tegen aan loopt en ik kijk graag met je mee of ik je kan helpen achter de schermen!

Tevreden klanten